Nathalier » Specials » Besparen op voeding
Never stop learning, because life never stops teaching.

Geld besparen en gezonde voeding

Geld besparen en gezonde voeding Wie wil er nu niet een maaltijd op tafel voor weinig geld? Gelukkig zijn er genoeg manieren om een gezonde, lekkere en voordelige maaltijd op tafel te krijgen. Geld besparen op voeding hoeft niet ten koste te gaan van een verantwoorde en gevarieerde maaltijd.

Besparen

Bijna iedereen wil wel geld besparen. Een grote uitgavenpost is wel onze dagelijkse boodschappen. Het is gelukkig goed mogelijk om te besparen op de dagelijkse boodschappen en dan vooral op onze voeding. Het is zelfs mogelijk om dagelijks een maaltijd voor één euro per persoon op tafel te krijgen. Het is belangrijk om niet zo maar de winkel binnen te gaan en te bedenken wat je wilt gaan eten. Bekijk eerst wat de aanbiedingen zijn en pas hier je boodschappenlijstje op aan. Op korte termijn zal blijken dat er geld over blijft voor andere dingen. Door slim om te gaan met een combinatie van verschillende producten en aanbiedingen kan er flink bespaard worden.

Gezonde voeding

Het is goed mogelijk om geld te besparen en toch gezond en gevarieerd te eten. De schijf van vijf is een goede methode om te kijken of je alle voedingsproducten binnen krijgt die je nodig hebt. Er is binnen elke schijf wel een manier om te bezuinigen. In deze special kun je lezen hoe je op een makkelijke manier kunt besparen op de schijf van vijf. Er zijn tal van mogelijkheden waar vaak niet aan gedacht wordt.

Vis en vlees

Geld besparen op voeding wil niet zeggen dat de gerechten zonder vlees of vis moeten zijn. Gerechten zonder vlees of vis zijn natuurlijk het voordeligst, maar een vlees of vismaaltijd hoeft niet duur te zijn. Weinig Nederlanders eten twee keer in de week vis. Er wordt vaak gedacht dat gerechten met vis erg duur zijn. Dit hoeft echter niet zo te zijn, het is zelfs mogelijk om voor 1,50 per persoon een lekker visgerecht op tafel te krijgen! Vis kan ook voor een klein budget twee keer per week op tafel staan, budget hoeft dus geen reden te zijn om geen vis te eten.
7x een gezonde avondmaaltijd voor 1 per persoon per dag!

7x een gezonde avondmaaltijd voor 1 per persoon per dag!

In deze tijd, de tijd van crisis is het lastig om je hoofd boven water te houden. Soms weet je gewoon niet meer waar je nog op kunt besparen. Bij besparing op het avondeten wordt snel gedacht aan een…
Waarom eten Nederlanders te weinig vis?

Waarom eten Nederlanders te weinig vis?

Wij horen regelmatig in het nieuws dat vis gezond is. Twee keer in de week vis eten is het advies. Maar waarom eten wij Nederlanders dan zo weinig vis? Is vis veel duurder dan vlees?
Low budget recepten met vis

Low budget recepten met vis

We willen allemaal bezuinigen, maar we willen ook gezond en gevarieerd eten. Het liefst willen we ons eten zo snel mogelijk op tafel. Volgens de richtlijnen van het voedingscentrum moeten we twee keer…
Geld besparen op de Schijf van Vijf

Geld besparen op de Schijf van Vijf

Geld besparen op de Schijf van Vijf betekent niet dat u minder gebruik moet maken van de Schijf van Vijf, integendeel! Wel is het goed mogelijk om elke schijf eens goed onder de loep te nemen om te ki…
Gepubliceerd door Nathalier op 11-02-2014, laatst gewijzigd op 12-02-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!